Kul i grupp

Vi har de perfekta paketen, både för er som vill stanna en liten stund eller för er som vill ha roligt hela dagen. Varför inte prova några av våra aktiviteter såsom Lögnäs Gårds egen 5/10-kamp, Linedance, Choklad- & Dryckesprovning eller Musikquiz.


Kombinera något av detta med en god fika, lunch och ett besök i vårt spa. Avsluta dagen med en god middag
Vid ett antal på minst 20 st arrangerar vi fika & middagsbuffé utomhus exklusivt bara för er.

Paketpris varierar lite beroende på aktivitet. Pristabellen hittar du längre ned på sidan. Eventuella pristillägg finner du i beskrivningen av aktiviteterna längre ner på sidan. 

Lögnäs 5-kamp

Gårdens egen 5-kamp passar de flesta, konferensen, möhippan, svensexan, kompisgänget, kickoff mm. Vi sätter ihop er i lag med passande stationer. Vi erbjuder aktiviteter både ute och inne men vi anpassar så klart efter väder och årstid. Vi erbjuder även paket med mat & dryck i samband med aktivitet.
Antal: från 10-60 personer
Tid: ca 90 min inkl. duell & prisutdelning.
Pris: + 100 kr

Lögnäs 10-kamp

Gårdens egen 10-kamp passar de flesta, familjeträffen, födelsedagsfirandet, kompisgänget, kickoff mm. Vi sätter ihop er i lag med passande stationer. Vi erbjuder aktiviteter både ute och inne men vi anpassar så klart efter väder och årstid.
Antal: från 10-60 personer
Tid: 2,5 timme inkl. duell & prisutdelning.
Pris: + 250 kr

Linedance

Att dansa Linedance är en aktivitet där alla kan vara med, ung som gammal. Vi klär er i cowboyhatt och vår dansanta instruktör lär er de mest grundläggande dansstegen och sedan är ni i full gång. Blod, svett och tårar, nej det hopps vi inte men lite svett blir det i alla fall.
Antal: 10-35personer
Tid: ca 90 min
Pris: + 100 kr

Musikquiz

Inget är så engagerande som musik och inget kan ändra en stämning eller frambringa minnen som musik. Vi kan skapa olika teman med ett musikquiz, önskar ni något speciellt tema så ordnar vi det, kan vara tex, 60-tal, 70-tal, 80-tal, Schlager, Kärlek, Hårdrock mm. Självklart blir det pris till vinnande lag.
Antal: från 10-80 personer
Tid: ca 60 min
Pris: - 100 kr

Mordmysterium

En oförglömlig middag i sann deckaranda

med en ”mördare” i sällskapet!

Tillsammans med en grupp vänner eller arbetskamrater får du uppleva en kväll i sann
deckaranda samtidigt som ni äter god mat. Välj bland fyra olika mysterium. Mordmysterium är ett roligt och spännande sätt att lära känna sidor hos dina kollegor som du inte trodde fanns.
Alla är misstänkta – en är skyldig. Vem är mördaren?

Middagen blir garanterat en succé med många skratt.


Tid:  Ca 3–3.5 timmar
Antal: 20-80 personer
Både svenska och engelska

Pris: enligt offert

Vin-& ölprovning 

Följ med på en historia i vinernas
och dryckernas värld. Vår Sommelier guidar er genom olika sorter av det valda dryckeslaget, från olika eller samma kontinent, med olika karaktär och råvaror. Provning kan gå till på lite olika sätt, det är upp till er att välja. Vi kommer givetvis med förslag om så önskas.
Antal: 10-80personer
Tid: ca 90 min
Pris: fr.+ 300 kr

Workout 

Alla mår väl av att röra lite på sig. En genomkörare för hela kroppen som ger både uthållig styrketräning, spänst och koordination. Musiken ger dig kraft och inspiration. Passet är redskapsfritt och det enda du behöver är din egen kropp. Häng med på en omväxlande åktur med maximalt endorfinpåslag. Det går bra även utomhus. Allt är möjligt!
Antal: 6-35
Tid: 1 timme
Pris: ingår i paketen ovan

Yoga

Yoga är ett begrepp med stor vidd. De olika yogaformerna är många och det kan vara svårt att hitta den yogaformman trivs med. Upplägget här speglar den grupp som ska ha yoga. Tex: ett pass på 1 timme för en grupp medelålders män, väninnor eller en sprallig tjejgrupp, konferens, möhippa eller svensexa. Vi har även yoga utomhus om så önskas. Allt är möjligt!
Antal: 10-30
Tid: 1 timme
Pris: ingår i paketen ovan

Chokladprovning

Följ med på upptäcktsfärd i chokladens värld, där vi kombinerar smaker med kunskap. Lär dig mer om kakaoodling, olika bönor, tillverkning och olika chokladstilar samtidigt som du smakar på choklad från världens ledande producenter. Vi provar åtta olika sorters choklad, från ljus till mörk.
Antal: 6-80 personer
Tid: ca 60 min
Pris: fr. + 200 kr

Kaffeprovning

Ni provar igenom 3-4 olika kaffesorter, njuter av härliga aromer och dofter, lär er mer om skillnaden mellan de olika bönorna och sättet de framställs på.
Antal: 10-50 st
Tid: 1,5 timme
Pris: + 200 kr

Pralinprovning

Följa med på en upptäcksfärd i pralinernas värld där vi kombinerar smaker med kunskap. Vi lär dig mer om olika choklad samt tillverkning av praliner. Ni får smaka på vit, ljus samt mörk choklad i olika kakaohalter, samt sex olika praliner tex. mörk tryffel med havssalt. (se bild)
Antal: 6-80 personer
Tid: ca 60 min
Pris: fr + 200 kr

Pris aktiviteter i grupp

Priset i tabellen nedan varierar lite beroende på val av aktivitet. Eventuella pristillägg finner du i beskrivningen av aktiviteterna längre ner på sidan. 

Aktivitetspaket

Månd -  Torsd

Fred - Sönd

Alt 1. Frukost + aktivitet + lunch + spa

1090kr/person

1290kr/person

Alt 2. Lunch + aktivitet + em.fika

595kr/person

650kr/person

Alt 3. Aktivitet + em.fika + spa + middag

1490kr/person

1590kr/person

Alt 4. Lunch + aktivitet + em.fika + spa + middag

1590kr/person

1790kr/person

Alt 5. Em.fika + aktivitet + middag + spa

1390kr/person

1590kr/person

Bokningsförfrågan

Du får alltid bäst pris & lösning om du bokar direkt till oss via mail till info@lognasgard.se eller

tfn +46 (0)430-230 76. Du kan även använda formuläret här nedan så hör vi av oss så snart vi har möjlighet.

 
 
 
 
 
Paket alt 1
Paket alt 2
Paket alt 3
Paket alt 4
Paket alt 5
 
 
Ja Tack!
Nej Tack! Jag gör bara en förfrågan.
 
Ja tack!
Nej tack!
 
 
JA!