Barnens Lögnäs 

Barnens Lögnäs är öppet måndag-lördag kl 10-17, söndag kl. 10-14.30
Varmt välkomna!

Våra övernattande gäster har fritt tillträde till Barnens Lögnäs. Övriga besökare är välkomna kl 10-17 mot en entréavgift på 75 kr/person (2-100 år). I entréavgiften ingår fika med kanelbulle, 2 sorters kakor samt kaffe/te eller saft.

Barnens Lögnäs kallar vi vår inhägnade "hage" där barnen bland annat kan fika, klappa, mata & leka med våra dvärggetter, får & kaniner. Här finns mycket roligt att upptäcka och uppleva. Inne hos djuren har vi  stort luffarschack, styltor, trähästar, lekplats. Prova inte nudda marken banan eller spela schack med getterna och mycket annat roligt!

  

På gården finns det även katter & ibland kattungar. Här kan man gå på ordjakt, leka på lekplatsen, gå tipspromenad och när det är mörkt kan man leta reflexer.

Kaninungar till salu

Vi har sociala och tama kaninungar som söker nytt hem. Blandras i olika färger, kaniner finns löpande 300 kr/st

Maila Linda på linda@lognasgard.se vid intresse.

Smådjurskalas

Bjud in alla Era kompisar för 2 timmars stoj och lek på Barnens Lögnäs. Här kan ni kalasa med alla djuren, klappa, mata och lek med djuren så mycket ni vill, spela vårt stora schack, gå på styltor, hoppa hage, spela luffarschack, gå gårdens egna tipspromenad eller var med på skattjakt. Givetvis medalj till den med flest rätt på tipspromenaden! (gäller sommarhalvåret då djuren är ute)

Ni får ballonger och vi bjuder på saft/kaffe/te, stor bulle, chokladboll och havrekakor.

Pris: 125 kr/barn vid minst 10 barn

Citat från Barnens Lögnäs och våra små gäster!

- Det finns inget bättre än att mata, klappa och leka med djuren precis där de "hör hemma"... Agnes 7 år

- Detta är det bästa hotellet i hela världen, jag älskar djuren, bättre än Florida för där fanns bara krokodiler och de är bara läskiga, jag kommer snart tillbaka....Tilda 9 år

- Kan man flytta hit och bo här "på riktigt"? Finns det skola här för det måste det finnas för jag ska börja skolan till hösten..... Simon 5 år

- Lyckans Era barn som får jobba, lasta hö och mata djuren så mycket de vill....... Robin 7 år

- Lykke är bästa hunden i hela världen, hon följde med in på rummet, jag fick sova på golvet för mamma sa att Lykke fick inte vara i sängen, det gjorde ingenting för Lykke är så mjuk.... Amanda 8 år

- Får man ta med sej kattungarna hem om man lämnar tillbaka dem sen? Jag kommer ju tillbaka.... Liam 5 år

- Jag vill ha en minigris men det vill inte pappa, varför kan vi inte bara ha EN när ni kan ha 5 st?.....Kevin 6 år

För att göra det lite enklare för våra två- & fyrbenta gäster att hitta alla spännande saker här på gården så har vi låtit ta fram den här översikten som även sitter på en stor tavla jämte receptionen vid parkeringen. 

Vistas säkert på gården

Vid hotellet finns ett fungerande lantbruk vilket innebär stora faror och vissa områden man inte får vistas på. Det är av största vikt att föräldrar ser till sina barn så att de inte vistas där obehöriga ej äga tillträde. Skyltar finns och då även med symbol så att barn ska förstå.

Är niminsta osäkra så fråga gärna personalen.
Allt för Er säkerhet!

Lekplats

Vi har en fin lekplats med stor sandlåda, klättervägg, rutschkanor, gungor, babygunga, torn att klättra i, lianer, repstege och en kikare längst upp så du kan titta på utsikten. Bänkar och bord för avkoppling både för stora och små.

Här finns också vår lekstuga för lek och stoj. Självklart finns det också gott om gröna ytor för lek.

Lekrum

Skulle det vara dåligt väder någon dag (solen skiner nästan...alltid i Lögnäs) så finns det lekrum med leksaker, pyssel, spel, pussel mm av olika slag samt tv, i anslutning till matsalen så mamma & pappa kan äta och dricka gott i lugn och ro när barnen leker.