Konferens och Kickoff i avslappnande miljö

Hos oss konfererar ni i lantlig miljö. Ni kan konferera halvdag, heldag eller flera dagar, givetvis med den pension ni önskar.

Våra konferenslokaler

Vi har erfarenheten och lokaler att ta emot konferensgrupperfrån 4 till 100 personer.
Max sittplatser, biograf: 100 och skolsittning: 80
Läs mer >>

Utrustning

Våra konferenslokaler är utrustade med: Wi-Fi, projektor, whiteboard, blädderblock, block & pennor. Vatten och frukt ingår.

Måltider

Förmiddagsfika & eftermiddagsfika intas i vår konferenslounge där vi dukar upp. Lunch & kvällsmiddag serveras i restaurangen som för länge sedan var en loge. På menyn står lokalproducerad mat lagad med kärlek. Intill restaurangen ligger vår ljusa vinterträdgård med högt till tak och plats för 90 gäster.

Läs mer >>

Hotellrum

Vad sägs om att spendera en natt i mjölkrummet, svinstian eller i snickeboa? Vi har 37 personligt & lantligt inredda hotellrum för övernattning, totalt 78 bäddar.

Läs mer >>

Aktiviteter för Kick-off och Teambuilding

Vi har ett underbart spa med flera härliga relaxytor, urval av pooler, upplevelseduschar och bastur. Vill ni hellre prova på en aktivitet så har vi ett stor urval av både lugna och lite mer fartfyllda aktiviteter att välja på.
Läs mer >>

Konferenspaket

Vill ni ha ett litet effektivt möte över dagen eller kanske konferera lunch till lunch med övernattning, koppla av på spa och prova på en rolig aktivitet tillsammans? Vi har ett par fasta paket men har ni egna önskemål så sätter vi ihop något som passar just er.
Våra konferenspaket >

Bokningsförfrågan

Ni får alltid bäst pris & paket om du bokar direkt till oss via mail till konferens@lognasgard.se eller

telefon +46 (0)430-230 76.

Avbokningsregler

Avbokning av hel konferens ska ske senast 6 veckor innan ankomst. Namnlista till rummen ska vara oss tillhanda senast två veckor innan ankomst. Har vi ej fått namnlista två veckor innan ankomst så debiteras antalet bokade rum oavsett om deltagarantalet blir färre. Avbokning av enstaka namngivna rum kan ske fram till kl. 12 dagen före ankomst. För dagkonferenser utan övernattning gäller samma regler. Avbokning av hel konferens ska ske senast 6 veckor innan ankomst. Avbokning av enstaka deltagare kan göras fram till kl. 12.00 dagen innan ankomst. I rådande tider erbjuder vi avbokningsskydd vilket är 20 % av konferensens bokade värde. Då har ni möjlighet att avboka fram till kl. 12.00 en vecka innan ankomst och blir bara debiterade de 20 %.